Actualitate

(UPDATE) UN CAMION SCĂPAT DE SUB CONTROL PE DN2 A FĂCUT ZOB GARAJUL UNEI GOSPODĂRII. Și mașina parcată e praf (FOTO)

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări în urma accidentului produs marți dimineață la Mărăcineni, pe DN 2 E 85. Șoferul camionului scăpat de sub control la Mărăcineni este un vrâncean de 60 de ani. La un moment dat, bărbatul nu a mai putut stăpâni autovehiculul, din motive necunoscute încă, iar în încercarea de a redresa mașina a intrat în garajul unei gospodării de pe marginea drumului. A făcut zob garajul dar și mașina parcată acolo și doar o minune a făcut să nu aibă loc o tragedie.

”Din primele date de la fața locului, a reieșit că un camion de mare tonaj, condus pe DN2E85 pe direcția Focșani către Buzău, de un șofer în vârstă de 60 ani, din Vrancea, a ieșit în afara părții carosabile în localitatea Mărăcineni, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o construcție, anexa unui imobil.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.”

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident miercuri dimineață pe DN 2 E 85, la Mărăcineni, la ieșire de pe pod. Din primele informații furnizate de Poliția Buzău, un camion este implicat iar acesta ar fi ieșit în afara șoselei.

Șoferul este încarcerat iar traficul pe șoseaua europeană este blocat la ora postării acestei știri.

REVENIM !

Etichete