Divertisment

Urări frumoase de Florii. Cum să îți surprinzi sărbătoriții

Duminică, 28 aprilie 2024, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, sărbătoarea ce semnifică Intrarea Domnului în Ierusalim. Numită şi Duminica Floriilor, această zi este începutul Sărbătorilor Pascale şi se prăznuieşte cu o săptămână înainte de Paşte.

Cei mai mulţi români care îşi sărbătoresc onomastica de Florii, respectiv 334.734 de persoane, poarta numele de Florin, alţi 147.328 Viorel, iar 54.759 Florian. Alţi 29.777 romani poarta numele Florea, 25.181 răspund la numele Florentin şi alţi 13.925 – Florinel. Printre bărbaţii care îşi serbează ziua numelui de Florii se numără şi cei cu numele Trandafir – 2.418, Bujor – 1.554, Floricel – 924, Mărgărit – 695 şi Crin – 214. Din totalul fetelor si femeilor cu nume de flori, 146.268 se numesc Viorica, 128.844 – Florentina, 92.668 Florica, 87.202 Floarea, iar 79.753 Florina. Vor fi aniversate şi persoane cu nume de flori mai rar întâlnite, precum Garofița – 2.872, Iris – 2.296, Anemona – 878, Micșunica – 646, Romanița – 543, Panseluța – 444 sau Crizantema – 353.

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug! La Mulți Ani!

O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

Pe o petală de lalea, La Mulţi Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc şi te ador! La mulţi ani!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu să zâmbești.

Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta… soarele a aflat și el, luna… da și ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulți ani!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

Din adâncul sufletului îţi urez un drum presărat cu bucurie, zâmbete, iubire şi fericire!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui.

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!