Actualitate

Urmărire ca în filme pe străzile orașului! Cum s-a încheiat o șicanare în trafic

Urmărire ca în filme pe DN2, dar și pe străzile din Buzău, noaptea trecută. Doi bărbați s-au șicanat și urmărit zeci de kilometri, pornind de la Rm. Sărat și până la Buzău, în final unul dintre ei recurgând la amenințări cu o armă airsoft. Este vorba despre un buzoian și un bucureștean.

Bărbatul din București a fost cel care, ajuns în zona podului de la Mărăcineni, i-a indicat buzoianului, prin gesturi repetate, că are o armă în mașină. Moment, bărbatul din Buzău a sunat la 112.

Polițiștii au început, la rândul lor, urmărirea. Bucureșteanul a fost reperat de oamenii legii și urmărit din zona podului de la Mărăcineni până pe Calea Eroilor, unde, în cele din urmă, a fost oprit.


„ Imediat după sesizare, cu ajutorul semnalmentelor oferite de persoana vătămată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat și oprit în trafic, în municipiul Buzău, autoturismul dat în consemn. La volanul mașinii se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani, din București. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în vehicul un pistol de tip airsoft”, informează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, în conformitate cu legislația privind regimul armelor și munițiilor. În urma episodului de noaptea trecută, el trebuie să plătească o amendă de 2000 de lei.