Divertisment

VACANȚĂ DE VEDETĂ. Pe unde o plimbă Răzvan Fodor pe buzoianca lui

De când fiica lor, Diana, a mai crescut, Răzvan și Irina Fodor au început să-și facă planuri de vacanță fără ea. Cei doi au decis că nu mai vor să-și mărească familia, ci să retrăiască împreună clipele de pasiune de la începutul relației lor. Mulți părinți aleg hoteluri destinate exclusiv adulților în aceste vacanțe fără juniori, însă Fodorii au altă idee de petrecere a timpului în doi: pleacă pe mare.

Acum trei zile, buzoianca a anunțat că a început oficial vacanța fără griji, de anul acesta. Împreună cu Răzvan Fodor și alte două cupluri, Irina petrece de minune timp de o săptămână, în Grecia. Acum sunt în Volos, mai exact insulele Skiathos, Skopelos si Alonnisos, adică în al treilea cel mai mare port din Grecia. Sunt însă în continuă mișcare, căci în această vacanță vor să viziteze cât mai mult. Irina este încântată de orașul Volos, spunând că este unul dintre cele mai frumoase și atrăgătoare, un loc bogat, cu o arhitectură grandioasă, numeroase obiective turistice și biserici absolut încântătoare. Străduțele nu sunt pline, moment numai bun de poze, pentru o arhivă bogată de vacanță. În plus, buzoianca este într-o formă de zile mari, așa cum îi stă bine unei vedete.

Irina Fodor are 32 de ani și s-a născut și a copilărit în orașul Buzău. A fost elevă a Școlii Generale numărul 11 și a urmat cursurile Colegiului Național B.P Hasdeu. Ajunsă în București, la facultate, l-a cunoscut pe artistul Răzvan Fodor, pe platourile de filmare ale unei telenovele de la Acasă Tv, unde tânăra făcea figurație. Acum sunt căsătoriți, îndrăgostiți ca la început și au împreună o fiică, pe Diana, de 9 ani. Irina este colega lui Pavel Bartoș, la cârma emisiunii Vocea României, de la PRO TV.