Divertisment

TRENDURI DE SEZON, AGRICOOL MOVIES! După filmările din culturile de rapiță, vara asta, vedetele s-au mutat cu videoclipurile în lanurile de lavandă!

Vara vine, printre altele, și cu lanuri invadate de movul îmbietor-îmbătător al lavandei. Plimbările și fotografiile prin câmpul cu lavandă au devenit o modă și printre vedete. Elena Gheorghe, Nelly Ciobanu, Olguța Berbec, Nadia Bologan, Gloria Gorceag sau Georgiana Lobonț s-au fotografiat deja în lan si cea din urmă a filmat săptămâna aceasta un nou videoclip, pe un câmp de lavandă.

Georgiana Lobonț

Câmpurile cu lavandă sunt noua modă în materie de şedinţe foto. După ce ani de zile, pe reţelele de socializare, culturile de rapiţă au fost nelipsite din albumul fotografiilor, acum florile de lavandă aduc cele mai multe like-uri pe internet. Georgiana Lobonț a filmat un videoclip într-un asemenea lan, pentru piesa Dansul nașilor. O piesă specială pentru toți nașii, lansată într-un an în care nunțile au fost amânate de pandemie. Videoclipul va apărea în curând și a fost filmat într-un cadru de poveste la Dumbrava, în județul Mureș.

Anul trecut, rapița era vedeta
Nelly Ciobanu

An după an, tot mai mulți descoperă frumusețea lanurilor de lavandă și nimeni nu trebuie să meargă neapărat în Provence pentru asta. Peisajele din timpul verilor românești cu care am fost obișnuiți până nu de mult au început să fie decorate în culori noi, proaspete, mediteraneene. Și în Republica Moldova, aceste lanuri au devenit vedetă și artistele au găsit cele mai bune cadre, alături de fotografi profesioniști. Nelly Ciobanu a realizat un pictorial alături de fiica sa, iar Nadia Bologan sau Gloria Gorceag, moldovencele tinere și talentate a căror muzică se aude la Focus Fm au bifat și ele o sesiune de poze în lavandă.

Nadia Bologan

Gloria Gorceag

Lanurile orbitoare de rapiță, grâu copt și floarea-soarelui sunt tot mai des acompaniate din loc în loc de movul seducător al întinderilor de lavandă. Și artistele autohtone au spus da unor fotografii speciale, de sezon. Unii proprietari organizează în perioada de înflorire a lavandei evenimente speciale, un fel de zi a porților deschise pe drumul lavandei, pentru cei doritori să fotografieze lanuri de lavandă și să se bucure de frumusețea lor. La mijloc de iunie, culoarea lavandei este cea mai intensă și vrăjește pur și simplu. Fluturi, albine, tot felul de gâze și modele de pozat se bucură la nebunie de parfumul ispititor al lavandei.

Elena Gheorghe
Olguța Berbec

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu