Actualitate

VAL DE ACCIDENTE PE ȘOSEAUA EUROPEANĂ! Un tânăr și-a pierdut viața, o femeie în stare gravă la spital

accident

Două accidente extrem de grave s-au produs în decurs de doar câteva ore, joi, pe DN 2 E 85, în aceeași localitate, Poșta Cîlnău. O femeie a fost spulberată de un TIR pe o trecere de pietoni și acum se află în stare gravă în spital. Iar un tânăr de 17 ani a fost accidentat mortal în timp ce mergea pe marginea șoselei europene.

Primul accident s-a produs în jurul orei 16. O femeie de 60 de ani din Poșta Cîlnău a fost spulberată de un TIR chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul, un bărbat de 53 de ani din Argeș, care circula din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, nu a oprit la timp și a lovit-o în plin pe femeie. În urma impactului, buzoianca a fost lăsată inconștientă pe carosabil. În comă profundă, victima a fost preluată de un echiaj medical și transportată la Spitalul Județean Buzău.

Iar la miezul nopții, în aceeași localitate, Poșta Cîlnău, a fost înregistrat un alt accident. Un tânăr de 17 ani din Vaslui, care mergea pe marginea șoselei împreună cu alți doi prieteni, a fost lovit de o mașină condusă de un bărbat de 21 de ani din Galați. Tânărul vasluian nu a avut nicio șansă.

“Din primele date, în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, în localitatea Poșta Câlnău, un șofer de 21 de ani din Galați a surprins și accidentat un tânăr de 17 ani din Vaslui, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, pe aceeași direcție cu autovehiculul. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului. În cauză s-a întocmit dosar penal.”, a declarat pentru șansanews.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz. Oamenii legii trebuie să stabilească ce căutau cei trei prieteni, la miezul nopții, într-o zonă în care traficul este intens iar riscurile majore. Potrivit unor surse, cei 3 prieteni ar fi fost cazați la o pensiune din Poșta Cîlnău. Însă, cei doi bărbați care îl însoțeau pe tânărul de 17 ani care și-a pierdut viața erau băuți bine astfel că nu au putut da explicații anchetatorilor imediat după producerea accidentului.