Actualitate

Vestea care le dă fiori reci angajaților din sănătate după perchezițiile din ”23 August”

Perchezițiile derulate la Policlinica 23 August din Buzău, la cabinetele de expertiză medicală a muncii, au avut loc în cadrul unui dosar în care se verifică posibile fapte de luare de mită.

Într-o intervenție la Focus TV, Emanuel Ungureanu a mărturisit că a purtat mai multe discuții cu ofițerii anticorupție. Iar vestea bună pentru sistemul de sănătate, dar proastă pentru toți cei care dau sau iau șpagă este că ofițerii DGA, o generație nouă, sunt puși pe treabă. Există probe la dosar, inclusiv înregistrări audio-video, iar dosarul este unul consistent.

”DGA a avut tehnică audio-video în cabinetele medicilor care sunt vizați de ancheta de corupție. Nu am libertatea să vă dau mai multe detalii, dar în aceste zile veți auzi lucruri mai concrete despre această anchetă”, a spus, la Focus TV, Emanuel Ungureanu.

Procurorii și ofițerii DGA au mult de lucru și nu este exclus ca o parte dintre acuzații să se răsfrângă și asupra persoanelor care au dat mită, nu doar asupra medicilor și asistenților.