Actualitate

VICEPRIMARUL APOSTU ȘI-A FĂCUT RAPELUL CU ASTRAZENECA. Ce reacții a avut, cum se simte

Viceprimarul Buzăului, Ionuț Apostu, a  primit luni cea de-a doua doză a vaccinului cu care a început imunizarea, respectiv cu serul de la AstraZeneca, vaccinul în jurul căruia s-au creat o mulțime de controverse și în care mulți dintre români și-au pierdut încrederea după știrile conform cărora unii dintre cei imunizați cu el au dezvoltat  tromboze, cazurile fiind însă extrem, extrem, de rare.

Într-o postare pe facebook, viceprimarul Apostu scrie că totul a decurs normal la vaccinare și nu a avut până acum nicio reacție adversă.

”Ieri după-amiază m-am vaccinat cu a doua doză de vaccin AstraZeneca. Totul a decurs normal grație profesionalismului cadrelor medicale buzoiene!

Susțin procesul de vaccinare, indiferent de tipul serului, pentru că eu consider că doar pe această cale vom învinge pandemia, iar viața noastră va reveni la normal.

Depinde ce va însemna acest normal….”

La Buzău, rapelul cu AstraZeneca al celor care au primit acest ser, în județ, a început, luni, 12 aprilie. Pe parcursul zilei, la centrul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu au putut fi observate cozi cu cei care așteptau să primească serul.