Actualitate

(VIDEO) A început, de ieri, să cadă câte un felinar…Două mașini avariate, dintr-un foc!

Două mașini au fost avariate, noaptea trecută, după un incident produs în cartierul Dorobanți din municipiul Buzău. Inițial, a avut loc un scurtcircuit la unul dintre stâlpii de iluminat, urmate de declanșarea unui incendiu. După cum se observă în imaginile de mai jos, trimise de cititori, câțiva cetățeni cu prezență de spirit au reacționat imediat și au stins focul cu ajutorul unor crengi de copaci.

Două mașini parcate lângă stâlp au fost avariate după ce felinarul de pe stâlp s-a desprins și a căzut. La fața locului au fost chemați pompierii.  

”Către locul indicat au fost dislocați pompieri de la Detașamentul Buzău. La sosire, au constatat că incendiul fusese stins de cetățeni. Din păcate, în urma incendiului, o parte a stâlpului s-a desprins și a căzut avariind două autoturisme.” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectratului pentru Situații de Urgență Buzău, plutonier Vlăduț Pîrvu.

La prima oră a zilei, reprezentanții Primăriei Buzău au comunicat incidentul proprietarului stâlpului, respectiv Electrica Distribuție. Până la ora transmiterii acestei știri, proprietarul, solicitat de jurnaliștii redacției noastre să ofere informații referitoare la eveniment, nu a oferit un punct de vedere. Vom reveni.