Actualitate

(VIDEO) Apariție surprinzătoare pe motor! Șoferii s-au uitat la el ca la un OZN

O filmare făcută de camera de bord a mașinii unui buzoian, postată azi pe rețelele de socializare, are toate șansele să devină virală. Asta pentru că imaginile surprind un participant la trafic cum rar poți întâlni pe șosele. Este vorba despre un motociclist (sau poate e o ea?) care a avut o apariție de senzație pe Bulevardul Unirii din Buzău. Motociclistul e îmbrăcat în roz din cap până-n picioare, iar casca are… urechi de iepure.

Șoferii s-au amuzat de apariția neașteptată, mai ales pentru că în momentul în care a plecat de pe loc, curenții de aer i-au lăsat urechile pe spate… iepurașului motociclist. Unii conducători auto nici nu s-au putut concentra cum trebuie la trafic, atenția fiindu-le atrasă de culoarea ținutei și de casca neobișnuită.

Nu doar șoferii s-au amuzat pe seama costumației neobișnuite, ci și copiii care se aflau în mașini, deoarece „iepurașul” le făcea cu mâna și le zâmbea celor mici, fiind conștient de comicul situației.

Din păcate, e posibil ca „iepurașul” să nu mai fie văzut prea curând prin Buzău, dat fiind că motorul era înmatriculat în Galați.