Actualitate

(VIDEO) Bătaie cu topoare în plină stradă, la Rm. Sărat. Gestul extrem al unui tânăr l-a trimis în arest!

Incident extrem de grav, seara trecută, în timpul unui conflict produs în stradă, la Râmnicu Sărat. Un bărbat a intrat cu mașina intenționat în grupul celor care îl agresau. S-a întâmplat după o bătaie cu topoare și lopeți izbucnită pe strada Focșani, între membrii a două familii care s-au luat la ceartă după o petrecere. Un bărbat al cărui tată era agresat a reușit să fugă și să ajungă la mașină. Într-un gest care nu putea fi anticipat, bărbatul a  urcat la  volan și a intrat intenționat în grupul de persoane prins în altercație. Trei oameni, printre care și un adolescent de 14 ani, au fost răniți. Printre victime, chiar tatăl celui care era la volan. Din conflict a mai rezultat o victimă, un bărbat agresat anterior accidentului. La spital a ajuns și bărbatul care a intrat cu mașina în grupul de oameni.

Mai mulți oameni au ieșit în stradă și au asistat la desfășurarea de forțe, iar unii dintre ei au făcut inclusiv transmisiuni live pe rețelele de socializare. Martorii s-au arătat șocați de ce s-a întâmplat, dar și indignați de modul în care au intervenit polițiștii ajunși la fața locului.

În total, 5 oameni au fost răniți și au ajuns la spital. Detaliile despre starea victimelor, mai jos:

Alexandru Boteanu, purtător de cuvânt Spitalul Municipal Rm. Sărat

Polițiștii care au aplanat conflictul au continuat, peste noapte, ancheta. Bărbatul de 29 de ani a fost reținut, iar în această dimineață cercetările au fost preluate de un procuror pentru infracțiunea de tentativă la omor.