Actualitate POLITICĂ

(Video) Ce zic consilierii județeni liberali despre elevii cu rezultatele excelente la examenele naționale

Consilierii județeni liberali au salutat într-o scurtă conferință de presă performanțele școlare ale celor 14 elevi  obținute la examenele din această vară. Consilierul Ionuț Iuga a spus că sistemul național de educație continuă să scoată în față absolvenți care dovedesc o pregătire excelentă.

”Cel mai important proiect de hotărâre pe care l-am susținut, care vine și într-o perioadă în care legea Educației se află în dezbatere, se referă la premierea elevilor cu performanțe dosebite și pe care îi felicităm și noi, pe această cale. Prin rezultatele obținute ne dau și nouă  speranța și credem că Educația are viitor și într-un domeniu atât de mediatizat și asupra căruia s-au făcut multe modificări, iată că la nivelul județului Buzău avem niște perfromări care arată că, totuși, și acest sistem reușește să aducă performări și sperăm că anul viitor putem oferi mai multe premii”, a spus Ionuț Iuga.

Reamintim că, în cadrul ședinței de ieri, Consiliul Județean i-a premiat pe cei 14 performări. Și atunci, consilierii PNL i-au felicitat pe elevii veniți să-și ridice premiile oferite.

La conferință de astăzi au mai fost prezenți și consilierii județeni Adrian Enescu și Gabi Alexandrescu  care au explicat cum au lucrat în comisiile de specialitate în care sunt membri.