Actualitate

(VIDEO) Cine este victima accidentului cu implicarea dubei SRI

O tânără învățătoare care se îndrepta spre școală, pentru a-și întâmpina elevii, a fost rănită în urma accidentului produs dimineață pe DN2E85, la Limpeziș. Tânăra de 27 de ani, din Gherăseni, se îndrepta cu mașina spre școala din Limpeziș, acolo unde are post. A încetinit pe Șoseaua Europeană pentru a vira stânga pe strada pe care se află școala. Chiar atunci, o mașină a SRI, care, potrivit imaginilor surprinse de camerele video din zonă, venea cu viteză pe contrasens, a intrat direct în autoturismul învățătoarei. Apoi, o a doua mașină a lovit-o pe cea  în care se afla cadrul didactic.

“Astăzi a fost a treia zi de școală pentru doamna învățătoare, dânsa din data de 1 septembrie este învățătoare titulară la Școala Limpeziș. A venit dimineață pentru a amenaja sala de clasă. Când a vrut să facă stânga, a venit un șofer din spate care a făcut triplare și a făcut praf mașina dumneaei. La trecerea de pietoni din zonă se întâmplă evenimente de acest gen. Dacă erau chemați de dimineață copiii, la cum mergea mașina SRI-ului, era carambol acolo. Se vede pe filmare că a făcut triplare și a mers pe contrasens 200 m”, a declarat, pentru șansanews.ro, primarul din Movila Banului, Romică Moise.

În urma impactului, învățătoarea de 27 de ani a fost transportată la Spitalul Județean Buzău. Ea se află în investigații și la momentul postării acestui material. Rănile suferite nu sunt însă grave, așa că, cel mai probabil, învățătoarea va fi lăsată să plece acasă la încheierea investigațiilor medicale.  

Polițiștii trebuie să stabilească acum circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Detalii și imagini de la locul accidentului, AICI.