Actualitate

(VIDEO) Cu clasa în cancelarie. Cum a început un nou an la Școala 11

Cancelaria s-a transformat în sală de clasă, la fel și Centrul de documentare și informare. Se întâmplă la Școala nr. 11, unde în ultimele zile au fost tensiuni din cauză că nu existau spații adecvate în care să învețe elevii celor două clase pregătitoare step-by-step.

Tensiunile au răbufnit când una dintre soluțiile luate în calcul de conducerea unității de învățământ a fost ca elevii să fie mutați cu totul la o altă școală, într-un alt cartier. În cele din urmă, însă, totul s-a rezolvat, părinții declarându-se mulțumiți de soluția ce a fost adoptată de comun acord: mutarea elevilor în cancelarie și în sala în care a funcționat CDI.

Cadrele didactice nu vor fi afectate de faptul că încăperea care era folosită drept cancelarie a fost transformată în sală de clasă. Asta pentru că din acest an școlar unitatea de învățământ nu va mai avea cataloage fizice, ci numai electronice. Așa că spațiul identificat pentru profesori este suficient, spune directorul Școlii 11 Buzău, Livia Monica Mărculescu.

O altă soluție ar fi fost și ca elevii să învețe în 3 schimburi. A fost însă eliminată rapid, iar elevii vor învăța la fel ca în anii trecuți, în 2 schimburi.

Școala nr. 11 este cea mai mare unitate gimnazială din municipiul Buzău, cu un număr de 2000 de elevi.