Actualitate

(VIDEO) EXCLUSIV: Care a fost primul ordin dat de noul comandant al ISU Buzău

După cum Șansa News v-a informat deja, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău are un nou inspector șef, în persoana lui Stelian Cimpoeșu, care vine la Buzău de pe o funcție similară în județul Harghita.

Noul șef al ISU Buzău a acordat un prim interviu, în exclusivitate, pentru Șansa News și Focus TV, în cadrul căruia a vorbit despre ceea ce a făcut până acum, dar și ce și-a propus de acum încolo.

Primul ordin pe care l-a dat de la preluarea funcției i-a vizat direct pe toți subordonații săi:

”Primul ordin pentru subordonați este că permanent trebuie să se pregătească și antreneze, fiind zi și noapte pregătiți să intervină pentru Buzău. Pentru mine, pentru zona de muncă sunt pregătit militar și profesional, având liceul de silvicultură plus școala de ofițeri de vânători de munte, partea de muncă e sub control, la câmpie mă descurc alături de autoritățile publice locale. Am găsit colaborarea cu primarii și cu celelalte instituții”, a spus noul șef al ISU Buzău.

Acesta a dezvăluit, totodată, că nu a mai fost niciodată în Buzău. Iar ceea ce urmează va fi o provocare pentru el.

”În Buzău n-am fost niciodată, dar nu înseamnă că nu mă descurc. Este o provocare mare, am văzut riscurile, am simțit ceva ce în Harghita nu am simțit în 30 de ani. Oamenii vor să facem echipă și să ducem obiectivele trasate. Familia mea mă susține, vă dați seama, după 30 de ani în Harghita, am venit aici singur, ei au încredere în mine și știu că o să duc obiectivele la bun sfârșit”.

Urmăriți, mai jos, declarațiile exclusive ce îi aparțin noului șef al ISU Buzău.