Actualitate

VIDEO EXCLUSIV! Hoții i-au băgat în gaură! Cum a ajuns un cunoscut retailer de electrocasnice să fie amendat din cauza unor… hoți

Un cunoscut retailer de electronice și electrocasnice a primit o amendă de 2500 de lei de la Poliția Locală Buzău în urma unei întâmplări de “râsu’-plânsu’”.

Firma respectivă a depozitat mai multe electronice și electrocasnice, aduse de buzoienii care și-au cumpărat altele noi în cadrul programului “Rabla” pentru electrocasnice, pe un teren aflat în spatele unui cunoscut supermarket din municipiul Buzău.

Depozitul, ilegal de altfel, ar fi rămas necunoscut de nimeni dacă nu ar fi atras hoții. Aceștia au dat iama în rablele depozitate, pe care le-au împrăștiat în zona respectivă.

Peisajul sinistru de rable aruncate alandala a fost surprins de un buzoian, care a trimis pe adresa redacției o sesizare cu privire la starea dezolantă a terenului. Imaginile pe care le-a surprins sunt, de altfel, grăitoare.

Aceeași sesizare a ajuns însă și la Poliția Locală, care a descins în zonă. În urma verificărilor, retailerul care depozitase rablele pe câmp a fost sancționat și a primit termen pentru a aduna toate deșeurile.

Facem mențiunea că în prezent zona este curățată de deșeuri.

Sursă: Poliția Locală