Actualitate

(VIDEO) Filmul scandalului de la Râmnic, refăcut de anchetatori. Una dintre victime, trimisă la Spitalul Floreasca

UPDATE: Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt șocante. Bărbatul aflat la volanul autoturismului intră de 3 ori în grupul de persoane aflat pe stradă. Lovește o dată, merge câțiva metri, se întoarce și intră cu mașina încă de două ori în oamenii aflați pe trotuar și pe carosabil. A fost un adevărat măcel, după cum arată imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

ȘTIREA INIȚIALĂ: După o noapte și o zi de muncă, anchetatorii au deslușit ițele scandalului care a avut loc, seara trecută, la Rm. Sărat, în urma căruia 5 oameni au fost răniți și au ajuns la spital.

Dată fiind gravitatea celor întâmplate, despre care Șansa News a scris deja aici, cercetările au fost coordonate de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat. Faptele scoase la iveală de anchetă au arătat că principalul vinovat pentru tot ce s-a întâmplat este un tânăr de 29 de ani, care a fost, de altfel, reținut pentru 24 de ore. Pentru ceea ce a făcut, dar și pentru faptul că unele victime sunt în stare foarte gravă, el este cercetat pentru tentativă la omor. Ancheta va fi coordonată în continuare de parchetul județean, după cum spune Valerică Văsâi, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Valerică Văsâi

Pe de altă parte, 3 din cele 5 victime care au ajuns aseară la spitalul din Râmnic au fost transferate la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Dintre acestea, un bărbat de 39 de ani, rănit grav după ce a fost lovit intenționat cu mașina, a fost transferat la Floreasca, în Capitală, în urma deciziei medicilor buzoieni.