Actualitate

(VIDEO) Ideile bune pot aduce 100.000 de euro! Ce trebuie să facă buzoienii ca să contribuie la dezvoltarea orașului

Primărie, așteptăm idei pentru dezvoltarea municipiului. Este apelul lansat de Primăria Municipiului Buzău, în contextul în care se apropie termenul final al proiectului inedit lansat recent de municipalitate, respectiv un proiect de bugetare participativă.

Pe scurt, locuitorii orașului, dar și buzoienii care trăiesc peste granițe, sunt invitați să vină cu idei pentru a îmbunătăți calitatea vieții în municipiul Buzău. Pot participa atât persoane fizice, cât și ONG-urile, unitățile de învățământ sau companiile. Condiția este ca proiectul propus să urmeze tema generală, respectiv ”Buzău, oraș circular”. Pentru implementarea proiectului câștigător, municipalitatea pune la bătaie o sumă de 100.000 de euro, dar dacă vor fi mai multe proiecte interesante, suma va fi suplimentată. Despre acest subiect, primarul Constantin Toma a venit cu detalii, la Focus TV.

Tema de anul acesta pentru bugetare participativă este BUZĂU, ORAȘ CIRCULAR, bazat pe principiile: reducem, reutilizăm, reciclăm și recuperăm în domenii precum calitatea mediului, economie, prosperitate și echitate socială, iar buzoienii își pot înscrie proiectele până la sfârșitul lunii.

Detalii, precum și pașii care trebuie urmați pentru a participa la acest proiect de dezvoltare a Buzăului pot fi găsite pe site-ul www.oamenidebine.bz.

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • “Fură de unde poți, dar să nu te prindă nimeni” – Constantin Toma, primar al municipiului Buzău

    Mult succes buzoienilor care au încredere să-i spună ideile lor în schimbul promisiunii că vor primi 100.000 de euro …

    Deși ar trebui să dea în judecată ȘansaNews, dacă, așa din întâmplare, se ajunge ca Toma să le fure ideile!