Actualitate Blitz

(VIDEO) Imagini care-ți taie răsuflarea! Nici n-ai zice să sunt la doi pași de noi!

Mai sunt câteva zile în care toamna ne răsfață cu explozia de culori ruginii, un spectacol unic în fiecare an, de care ne putem bucura într-o ieșire de câteva ore în natură. Munții și dealurile din zona Buzăului sunt extrem de ofertante, așa că dacă vă planificați o ieșire în natură, nu amânați prea mult momentul, pentru că s-ar putea să ratați tabloul fascinant de toamnă.

Fie că alegeți zona Siriu, fie că vă îndreptați spre Lopătari sau Bisoca, peisajele sunt superbe. Câteva imagini filmate de Radu Iftinoiu, creator digital, cu ajutorul dronei, ne conving că acesta este cel mai potrivit moment să ne bucurăm de spectacolul oferit de natură. Imaginile pot fi admirate aici:

Imaginile surprind și un canton ajuns într-o stare de degradare și pentru care autorul filmării lansează un apel spre a fi salvat

”Accesul până aici este relativ facil, drumul forestier fiind într-o stare bună (cu acces ori dinspre sat Jghiab prin Pasul Coita, ori dinspre sat Pleși prin Valea Râmnicului ) . Clădirea din lemn încă mai păstrează urmele minunăției arhitectonice a meșterilor lemnari atunci când a fost ridicată — din păcate, acum este lăsată în paragină, fiind într-o stare avansată de degradare.” Scrie Radu Iftinoiu, în prezentarea care însoțește filmarea.