Actualitate

(VIDEO) Imagini cu impact emoțional! Revoltă online după ce un buzoian și-a abandonat animalul de companie în plină zi, în zona de nord a municipiului

Numărul câinilor care sunt abandonați de stăpâni, din diverse motive, a crescut îngrijorător, astfel că a devenit un adevărat fenomen. Însă dacă cei mai mulți aleg, atunci când recurg la un asemenea gest, să-și părăsească animalul pe câmp sau la marginea unei localități, sunt și cazuri în care oamenii își lasă pur și simplu patrupedul într-un loc aglomerat.

Așa s-a întâmplat și marți după-amiază, când un buzoian a decis că nu mai are nevoie de animalul de companie. Ajuns în zona mall-ului, bărbatul și-a lăsat câinele în parcare, în vreme ce animalul, luat prin surprindere, se învârtea speriat în jurul mașinii, neștiind ce să facă. Întreaga scenă a fost surprinsă de o femeie, care a filmat tot. Buzoianca a încercat să-l determine pe bărbat să nu-și abandoneze patrupedul și chiar s-a luat la ceartă cu el, în final oferindu-se să-l ia ea acasă.

Imaginile surprinse în parcarea mall-ului au ajuns și pe internet, iar mediul online abundă comentarii. Oamenii îl condamnă pe bărbat pentru gestul său, pe care îl consideră lipsit de umanitate.

Lui babuinul asta îi trebuie o amenda zdravănă. Credeti ca este primul a animal abandonat de acest babuin?

Ce oameni …”Hai la tata…”

Diabolic doamne !

Ii este frica de el, se ferește de el! Sigur a bătut o și a înfometat o înainte!