Actualitate

(Video) Imagini din noul sediu al Serviciului de Permise și Înmatriculări. Când va fi deschis buzoienilor

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău este aproape gata astfel că în câteva săptămâni va putea fi inaugurat. Noul spațiu este unul generos și va asigura toate condițiile moderne pentru buna desfășurare a activității. Mai exact, este vorba despre un spațiu aproape dublu față de cel în care funcționează în prezent acest serviciu dar pe lângă acest avantaj se adaugă și alte beneficii atât pentru angajați cât și pentru buzoienii care vor avea nevoie să-și elibereze sau să-și schime permisul de conducere sau să-și înmatriculeze mașinile.

Noul sediu este amenajat într-o clădire de pe strada Simila care în trecut a găzduit un centru de plasament. Așa cum se poate vedea și în imagini toate încăperile sunt mari și luminoase.

”Acele spatii sunt improprii la ora actuală și sunt rămase în urmă față de volumul de activitate. Sunt peste 700 de mp în latura din dreapta. Parterul este pentru cetățeni, etajul pentru colegii noștri”,  a declarat, la demararea lucrărilor, prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea.

 Lucrările de amenajare sunt pe final, astfel că inaugurarea noului sediu va avea loc pe 31 octombrie.

În prezent, Serviciul Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a vehiculelor își desfășoară activitatea într-o clădire de pe strada Chiristigii.