Actualitate

(Video) Imagini din timpul cutremurului. Seismul, surprins pe camerele de supraveghere din municipiul Buzău

Cutremurul din această dimineață a fost resimțit în tot Buzăul, iar la scurt timp după seism în mediul online au început să curgă postări în care oamenii povesteau cât de tare au simțit mișcarea pământului.

Cele mai intense clipe au fost trăite de buzoienii care locuiesc la bloc, în special la etajele superioare. Unii au scris pe Facebook că seismul i-a trezit brusc inclusiv pe copii. Din fericire, nu au fost situații în care oamenii să intre în panică și nici nu au sunat la 112 pentru a cere ajutor. De altfel, ISU Buzău a anunțat că după cutremur nu au fost înregistrate pagube.

Cât de tare sa-a resimțit cutremurul în municipiul Buzău se poate observa și în imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Iată câteva imagini din zona Bazar, rondul de la Episcopie și Parcul Marghiloman.

Fiind aproape de ora 7.00, când oamenii deja pleacă spre serviciu, străzile erau pline de mașini și oameni pe trotuare. După cum se poate vedea, nimeni nu a intrat în panică și nu au fost produse incidente.

Mai multe despre cutremur puteți citi aici și aici.

Etichete