Actualitate Reporter de strada

(VIDEO) Impact evitat în ultimul moment pe podul de la Mărăcineni! Manevra care i-a lăsat pe șoferi cu gura căscată

Codul Rutier a devenit pentru o parte dintre șoferi un simplu ghid cu sfaturi, având în vedere că regulile de circulație sunt de multe ori călcate în picioare. Zona podului de la Mărăcineni este deja cunoscută ca fiind o zonă de foc din punct de vedere al aglomerației, dar iată că, devine ușor-ușor, și un loc extrem de periculos pentru participanții la trafic.

Reporterii Șansa News.ro au primit din partea cititorilor o filmare realizată de camera de bord a unui autovehicul, iar imaginile surprinse te lasă fără cuvinte. În doar câteva secunde, linia dublă continuă a fost călcată de doi conducători auto. Practic, primul șofer, care circula dinspre Mărăcineni spre municipiu, a ales să intre în stația de carburanți trecând peste marcaj și traversând alte două benzi. Din sensul opus, conducătorii auto, bulversați de manevra făcută de șofer, au făcut tot posibilul să evite un impact. Unul dintre a fost nevoit să calce, la rândul său, marcajul dublu continuu.

Mai mult decât atât, în același timp, unul dintre șoferi, care circula regulamentar dinspre municipiu, a făcut slalom pe trei benzi, ajungând chiar pe contrasens, din cauza șoferului care s-a hotărât să îi sfideze și pe conducătorii auto, dar și legile în vigoare.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

2 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Toți cei trei conducători auto au încălcat legislația:

    1. Conducătorul auto cu camera de bord care a trimis filmarea circula cu 69 km/h (conform camerei de bord) într-o zonă cu limită de 50 km/h. Semnul de terminare a localității Buzău este în dreptul stației OMV, între interarea și ieșirea din aceasta;

    2. Conducătorul autoturismului Dacia Lodgy de pe banda 1 conducea într-o zonă cu limită de 50 km/h cu o viteză mai mare decât autoturismul cu camera (69 km/h), probabil în jurul a 90 km/h. Dacă ar fi avut viteza legală ar fi putut opri și nu ar mai fi fost nevoit să execute manevre riscante;

    3. Conducătorul SUV-ului, un inconștient, a încălcat linia dublă continuă și a mai și rămas pe banda 1.