Actualitate

(VIDEO) Incendiu de amploare. Casa preotului, în flăcări

FOTO Arhiva

UPDATE :Incendiul a fost declarat lichidat cu 10 minute înainte de ora 22:00.

UPDATE: Intervenția de stingere a incendiului de la Petrișoru se dovedește a fi una dificilă. Pe de o parte, vântul bate destul de tare, pe de altă parte, potrivit localnicilor, ar fi foarte multe materiale combustibile (cantități mari de lemne acoperite de bucăți de tablă), astfel că pompierii trebuie să verifice cu maximă atenție și să stingă toate focarele ascunse.

Pe de altă parte, se pare că proprietara locuinței ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind asistată la fața locului de echipajul SMURD.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Pompierii au fost chemați de urgență, joi după amiază, la Racovițeni, în satul Petrișoru. Acolo, arată primele date, un incendiu de amploare a izbucnit la o locuință. Potrivit unor surse de la fața locului, casa preotului din sat arde la momentul postării acestui material.

A fost cerut ajutorul pompierilor, prin apel la 112, mai multe echipaje fiind direcționate spre satul Petrișoru. Se acționează cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 150 mp. Casa arde generalizat. Din primele date, nu sunt persoane surprinse de incendiu. Însă, potrivit unor surse, focul s-ar fi extins și la un adăpost de animale din apropiere.