Actualitate

(VIDEO) Inspecție inopinată pe șantierul din Piața Daciei. ”Își face treaba, a depistat o problemă”

O filmare care are toate șansele să devină viral stârnește deja hohote de râs în mediul online. Asta cu toate că e un subiect cât se poate de serios, pentru că vizează lucrările din Piața Daciei. Amuzant e însă ce se întâmplă pe șantier, dar mai ales comentariul care însoțește filmarea.

”Noutăți din șantierul din Piața Daciei azi?! “Dirigintele de șantier” era în inspecție”, este prezentarea făcută de Haritina Crăița, fost consilier local și cetățean implicat în viața comunității.

Hohotele de râs vin în momentul în care privitorii constată că dirigintele de șantier care face inspecție este, de fapt, o pisică (sau motan, nu se știe). După cum se poate observa și din imaginile surprinse de buzoiancă, felina are câteva momente de contemplare, după care se deplasează ocolind delicat o placă de marmură lăsată la voia întâmplării. Se oprește, în final, într-o zonă aflată în lucru și, în ciuda distanței de la care a fost realizată filmarea, pisica pare puțin confuză.

Reacțiile buzoienilor nu au întârziat să apară.

”Cred că e “motanul încălțat”, a comentat, un internaut, în vreme ce altul conchide: ”Pare că își face bine treaba, că a depistat o problemă ”.

Autorul știrilor

Claudia Toader

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Mai râdem, mai glumim… Așa e românul, face haz de necaz. Însă, lăsând gluma la o parte, poate preciza cineva data finalizării acestor „monumentale” lucrări? Primăria ne oferă imagini „live” cu ce se întâmplă la fața locului (webcam-ul Piața Daciei de pe site-ul instituției), unde cine a fost interesat a putut urmări permanent ce se întâmplă pe acel șantier. Anul trecut, pe vremea asta, intraseră în „vacanță” din motive de caniculă și pentru faptul că patroana nu se simțea prea bine și în cele din urmă a părăsit această lume. Acum, fiind tot caniculă, lucrările nu prea avansează în ritmul dorit de noi, termenele fiind cu mult prea mult depășite. S-au pus acele dale, operațiune extrem de „complexă”, s-a umplut platoul cu canapele de diverse forme și dimensiuni, dar nici dracul n-o să vină să stea pe acestea existând riscul să se prăjească la soarele verilor ce vor veni, iarna, nici atât, pentru că există riscul să te sufle vântul de pe acestea sau să te desprindă cei de la ISU cu ranga de pe ele. Trăim totuși cu speranța că acest mobilier stradal, recte respectivele bănci să fie făcute și fixate solid, altfel există riscul să ajungă pe post de lemne de foc, iarna în sobele improvizate ale „minoritarilor”. În rest, răbdare și tutun!