Actualitate

(VIDEO) Liderii AUR Buzău, la vot: “Am votat pentru un nou viitor pentru România!”

Reprezentanții AUR Buzău au ales să meargă la vot în prima parte a zilei, ca de altfel toți actorii de pe scena politică.

În jurul orei 9:30, deputatul Sorin-Titus Muncaciu, candidat pentru președinția Consiliului Județean Buzău, alături de primii candidați pentru funcțiile de consilieri județeni și Sebastian Spînu, candidat pentru Parlamentul European, au mers să voteze la secția 55, de  la Școala Gimnazială ”George Emil Palade”.

“Am votat pentru un nou viitor pentru România și sperăm ca buzoienii să iasă la vot în număr cât mai mare”, a declarat deputatul Sorin-Titus Muncaciu după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Pe de altă parte, reprezentatul AUR a  acuzat că ar avea sesizări cu privire la mai multe probleme înregistrate în câteva secții de votare. De pildă, spune Muncaciu, ar fi fost informat că la Stâlpu ar fi o problemă cu camerele de luat vederi din secții, care ar fi îndreptate spre tabletele folosite în cadrul procesului electoral.

Contactați telefonic, reprezentanții Biroului Electoral Județean au declarat că până la ora 11:30 nu au primit nicio sesizare cu privire la cele declarate de liderii AUR.