Actualitate

VIDEO – Momentul în care autocarul plin cu navetiști se răstoarnă în drumul spre Buzău. Pasager: ”Suntem cu toții șocați!”

Doar o minune a făcut ca cei 41 de navetiști, muncitori care veneau la serviciu în municipiul Buzău, să scape fără răni grave, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe o șosea din Ialomița. Cei mai mulți muncitori au suferit însă atacuri de panică în momentul în care au văzut cum vehiculul iese de pe șosea și se răstoarnă.

În autocarul respectiv se aflau 41 de persoane din Călărași, muncitori la un grup de firme care se ocupă de creșterea și prelucrarea cărnii de pasăre. Mai aveau kilometri buni până în Buzău, când, la un moment dat, într-o curbă din satul Rași, județul Ialomița, autocarul în care se aflau s-a răsturnat. Au urmat clipe de groază pentru oamenii din autocar.

“Sunt șocată. Nu am pățit niciodată așa ceva. Câteva colege au fost rănite și au fost transportate la spitalul din Slobozia. În rest, suntem bine, dar șocați cu toții. Nu știu ce s-a întâmplat, autocarul nu avea viteză, probabil carosabilul umed”, a declarat, pentru șansanews.ro, una dintre persoanele aflate în autocarul răsturnat.

Între timp, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu momentul accidentului. Se poate vedea clar cum, în curbă, șoferul pierde controlul direcției, nu poate ține vehiculul pe șosea, autocarul merge drept în față și apoi se răstoarnă pe terenul de pe margine.

4 persoane au fost transportate la Spitalul Slobozia, cu leziuni minore, în timp ce altele au suferit atac de panică. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.