Actualitate

(Video) Moroșanu, din nou la Buzău. Ce a spus fostul sportiv despre președintele Consiliului Județean

Cătălin Moroșanu a revenit la Buzău, la aproape o lună de la gala organizată la Sala Sporturilor. De această dată, fostul sportiv a fost invitat de Consiliul Județean pentru a fi premiat astfel că, tot astăzi, alături de elitele Buzăului, președintele Petre Emanoil Neagu i-a acordat acestuia o diplomă de excelență.

”Vreau să-i acord o diplomă de excelență, în semn de apreciere, pentru împlicarea în procesul de educație a tinerilor prin campaniile anti-bullyng desfășurate în județul Buzău precum și pentru o carieră dedicată sportului românesc sub semnul devotamentului, curajului și profesionalismului ” a spus Neagu.

După aplauzele primite, la rândul său, Cătălin Moroșanu a mulțumitit tuturor celor care au gândit acordarea acestui premiu.

”Vreau să mulțumesc tuturor că ați făcut acest proiect. Am avut la Buzău o gală extraordinară. Am fost în multe locuri din țară, am cunoscut mulți președinți de Consilii Județene dar unul mai implicat ca domnul Neagu nu am găsit .Vreau să vă mulțumesc pentru primirea extraordinară pe care mi-ați făcut-o în Buzău”  a spus Cătălin Moroșanu.