Actualitate

(VIDEO) Polițiștii de la Permise vor să lucreze din nou în weekend. De ce au ajuns la această concluzie

O nouă măsură luată, la Buzău, pentru a mai reduce din aglomerația de la Permise și Înmatriculări. După ce în luna noiembrie ghișeele au fost deschise în două sâmbete, ocazie cu care sute de buzoieni și-au pus în ordine documentele necesare, o măsură similară va fi luată și săptămâna aceasta.

Sâmbătă, 17 decembrie, ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău vor fi deschise. Activitatea se va desfășura pe toate tipurile de operațiuni, atât înmatriculări, cât și preschimbări permise, fără a fi nevoie de programare online. Angajații vor lucra la 4 ghișee pentru operațiuni de înmatriculare/radiere și la 3 ghișee pentru preschimbări permise.

 ”Chiar colegii mei de la S.P.C.R.P.C.I.V au fost cei care au venit cu propunerea de a se lucra sâmbăta viitoare. Le susțin inițiativa și le mulțumesc că în prag de sărbători au avut disponibilitatea de a lucra în ziua lor liberă, alegând să vină în sprijinul oamenilor, în întâmpinarea nevoilor lor. Apreciez atmosfera care s-a creat la S.P.C.R.P.C.I.V iar faptul că inițiativa de a lucra și sâmbăta viitoare vine chiar din interiorul acestui serviciu demonstrează că aici s-a instalat normalitatea”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marin Țiclea.

Dacă în noiembrie activitatea de la Permise s-a desfășurat și sâmbăta la solicitarea prefectului de Buzău, de data aceasta polițiștii au venit cu propunerea.

Decizia de a lucra și sâmbătă are scopul de a reduce timpii lungi de așteptare la acest serviciu din cauza valului de solicitări.                    

“Noi, în permanență, căutăm soluții. De pildă, acum, am reactivat o cameră video veche, dar funcțională și, astfel, am reușit cu resurse proprii, fără cheltuieli, prin priceperea colegilor, să mai activăm un ghișeu de preschimbări. Astfel, după ce săptămâna trecută am implementat 2 măsuri – ghișeu  zilnic pentru înmatriculări fără programare online și locuri suplimentare la testarea teoretică -, sâmbăta viitoare venim, din nou, în sprijinul oamenilor, lucrând și punându-le la dispoziție un număr mare de ghișee. Eu, personal, voi lucra la ghișeu, alături de colegii mei, cărora le mulțumesc pentru disponibilitate și efort “, a declarat șeful S.P.C.R.P.C.I.V Buzău, inspector de poliție Gabriel-Constantin Ioniță.

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Polițiștii vor sa lucreze sâmbătă nu pentru că a le-ar pasa de cetățeni! Nici vorbă! Ci pentru că sunt plătiți cu 75% suplimentar! Mai mult, cei 75% in plus se vor regăsi cu 75% mai mult în pensia specială a acelor polițiști care acum au mai mult de 42 de ani vârsta, deci se pregătesc de pensia plătită de cei mulți! Nu m credeți? Cereți un punct de vedere oficial pe acest subiect!