Actualitate

(VIDEO) S-a tras în plan vertical! Polițiștii au scos pistoalele ca să aplaneze un scandal izbucnit în miez de noapte

Un scandal de proporții a tulburat, noaptea trecută, liniștea locuitorilor din zona centrală a comunei Mărăcineni. Două familii care locuiesc în apropierea punctului cunoscut sub denumirea La Mangă s-au luat la ceartă. Tot conflictul a degenerat și s-a ajuns la amenințări. Taberele s-au înfruntat în stradă unde unii amenințau cu un spray iritant lacrimogen, iar ceilalți, cu o drujbă.

Polițiștii au fost chemați printr-un apel la 112, iar la sosirea lor spiritele erau încinse după cum se observă și din înregistrarea video de mai jos. În ajutorul forțelor de ordine au fost chemați mascații și jandarmii.

Până la sosirea acestora, conflictul a fost aplanat prin folosirea unor focuri de armă de avertizare, trase în plan vertical de polițiști. Deși în scandal au fost implicate mai multe persoane, la secție au fost duși trei membri ai celor două familii, identificați ca fiind cei care au comis infracțiuni. Este vorba despre trei bărbați cu vârste de 25, 29 și 32 de ani care au fost reținuți, peste noapte. Ei sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, amenințare și lovire sau alte violențe.

Localnicii povestesc că între cele două familii există o stare conflictuală de mai multă vreme, iar acesta nu ar fi fost primul scandal pe care îl provoacă.