Actualitate

(VIDEO) Șocant și atât! Nu există cuvinte pentru drama trăită de acest pompier erou cu fata lui!

Se spune că de destin nu poți fugi, dar destinul a fost demn de cel mai trist scenariu de film în cazul unui pompier, supraviețuitor al exploziei de la Mihăilești. Bărbatul, angajat la stația SMURD din Padina, a trăit durerea sfâșietoare de a-și găsi copila inconștientă, pe câmp, după un accident. A urcat cu ea în ambulanță, a resuscitat-o, dar nu a mai putut să o salveze. Prea mult pentru un om deja încercat de soartă.

Romeo Baciu, supraviețuitor al tragediei de la Mihăilești, lucrează la stația SMURD de la Padina. Aseară, când din dispecerat a venit vestea că e nevoie de preluarea victimelor unui accident rutier, bărbatul a avut o premoniție:

Salvatorul în misiune și-a văzut fetița pe câmp, inconștientă, grav rănită. A fost nevoit chiar el să o resusciteze cu propriile mâini. Din păcate, nu i-a putut reda viața. Ştefania, adolescenta de 15 ani, a murit la spital.

Ce s-a întâmplat înainte ca tatălui să-i scape printre degete viața fiicei este încă destul de neclar. Duminică fata fusese în vizită la prietenul ei acasă, la Pogoanele. Accidentul s-a produs pe drumul de întoarcere.

La școala unde Ștefania învăța astăzi au fost doar lacrimi și durere. Ștefania Baciu trebuia să-și facă astăzi lecțiile, dar banca ei a devenit un altar, plin cu candele și mesaje de regret:

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 17.00, între localitățile Pogoanele și Padina. Mașina condusă de prietenul fetei, Alex, a ieșit brusc de pe asfalt și s-a răsturnat pe câmp. Șoferul a scăpat teafăr, iar pasagera a fost aruncată din autoturism. Băiatul de 18 ani de la volan abia obținuse permisul luna trecută.