Actualitate

VIDEO VIRAL: Locul neașteptat unde a ajuns o mireasă din Buzău, după ce a fost furată de la nuntă

O filmare făcută cu telefonul la Buzău și postată pe internet s-a viralizat rapid, pentru că prezintă o tradiție de nuntă la români, dar într-un mod neașteptat. Este vorba despre furatul miresei, obicei care se practică în toată țara, și care presupune, de regulă, ca ”hoții” să ducă mireasa într-un club sau alt local. Doar că o gașcă de tineri buzoieni a furat mireasa de la nuntă și a ales o locație mai puțin exclusivistă: au mers la supermarket. Mai exact, tinerii au încins o horă alături de mireasa furată chiar în parcarea supermarketului Kaufland, presărată din belșug cu chiuituri și voie bună.

Iar pentru că veselia nuntașilor și a miresei furate era molipsitoare, hora a crescut. Mulți tineri care au trecut prin zonă și care nu se numărau printre nuntași și-au lăsat mașinile în parcare pentru a se prinde în horă.

Alegerea locului nu este întâmplătoare, parcările din zona magazinelor fiind cunoscute ca zone preferate de tineri pentru a ieși seara, în lipsa unor cafenele deschise la ore târzii.

După viralizarea clipului, nu este exclus ca și alți nuntași să se inspire, iar hora din parcare cu mireasa furată să se repete.

Etichete