Actualitate

(Video) Tânărul orfan bolnav de leucemie urmează un tratament inovativ, în Italia. Ce vrea să facă Răzvan după ce se va vindeca

Viața l-a pus la grele încercări, iar pe cea mai grea o trăiește acum. A rămas fără mama la doar 4 ani, iar când brațele calde al bunicului i-au alinat suferința pierderii suferite, o noua tragedie i-a curmat fericirea.  A rămas, din nou, singur și a ajuns într-un centru de plasament. Este povestea tristă a lui Răzvan care(pe care o puteți citi , pe larg, aici), în ciuda greutăților vieții, a reușit să meargă mai departe, să-și facă prieteni și să adune în jurul lui doar oameni care îl îndrăgesc. Din păcate, viața îl pune din nou la încercare. Răzvan a fost diagnosticat cu leucemie, pentru a doua oară.  Dar, tânărul nu s-a lăsat învins nici de data aceasta, chiar dacă medicii din România nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire. Alături de cei care îi dau putere să lupte pentru viața sa, Răzvan are doar un gând: că se va vindeca și îți va putea urma toate visele.

Povestea lui Răzvan a fost făcută publică de Crucea Roșie Buzău care a demarat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru ca tânărul să poată fi tratat în Italia, acolo unde i s-a dat șansa de a trăi. Alături de el îi este și Daniela Bădulescu, referent la Crucea Roșie, cea care, pe perioada spitalizării în România i-a fost alături și care acum se ocupă să strângă cât mai mulți bani pentru ca Răzvan să se poate întoarce acasă sănătos. Într-o intervenție la Focus Tv, Daniela Bădulescu a povestit că tânărul are o evoluție bună în urma tratamentului pe care îl primește în spitalul din Roma. Însă este vorba doar despre o perioadă premergătoare transplantului care îi va aduce vindecarea, o procedură inovativă dar, despre care, medicii din Italia spun că va da rezultatele așteptate.

Iar când se va face bine, Răzvan vrea să vină acasă pentru că are multe planuri. Vrea să devină fotograf și vrea să-și cumpere o mașină.

Pentru a avea șansă, Răzvan are nevoie de bani. Crucea Roșie a demarat o campanie de strângere de fonduri iar cei care vor s-l ajute pot dona în următoarele conturi.

Donațiile pentru el pot fi făcute în conturile:

REVOLUT- 0724594351ID. @giorgi8dgq

Cont Lei RO44BTRL01001201N08290XX Beneficiar: Matragoci Răzvan Petre

Cont Euro IBAN: RO80BTRLEURCRT00N0829001Swift – BTRLRO22Beneficiar: Matragoci Răzvan Petre