Actualitate

VIDEO: Buzoienii sar în ajutorul sinistraților din Turcia! S-au strâns primele ajutoare pentru supraviețuitorii cutremurelor catastrofale

Buzoienii știu ce înseamnă solidaritatea și sunt alături de poporul turc care se confruntă cu un adevărat dezastru. O arată reacția buzoienilor la campania umanitară organizată la inițiativa singurului medic de origine turcă din Spitalul Județean Buzău. Medicul șef al Secției Dermato-Venerologie, Merve Oruc, aflată la mii de kilometri de casă, dar cu gândul la foștii colegi, prieteni și poporul turc, în general, a fost cea care a venit cu propunerea de a organiza o campanie prin care să fie ajutate cât mai repede persoanele afectate de seismele devastatoare din țara sa natală.

Reacția buzoienilor nu s-a lăsat așteptată. Chiar din primele ore de la startul acțiunii de strângere de bunuri pentru Turcia, la punctul de colectare a donațiilor, de pe strada Plevnei, au venit și primele ajutoare.

În continuare, buzoienii care vor să sară în sprijinul persoanelor afectate de seisme sunt așteptați la secția Gîrlași, pe strada Plevnei, între orele 9:00 și 14:00. Buzoienii pot dona bunuri precum corturi, lenjerii de pat, scutece, butelii de gaz, echipamente pentru iarnă, în special pentru copii.

Detalii, AICI.