Actualitate

(VIDEO) ”Trenulețul”, întâmpinat la Sărata Monteoru de peste 10.000 de oameni. S-a cântat și s-a aplaudat tot concertul

Atmosfera incendiară aseară la Sărata Monteoru. Trupa care a cucerit inimile românilor după prestația de la Eurovision a urcat pe scenă, în cea de –a treia zi a Festivalului Buzău Fest & Zilele Chișinăului. ”Trenulețul” a fost întâmpinat de peste 10.000 de oameni, veniți atât din Buzău cât și din județele vecine.

De la mic la mare, spectatorii au aplaudat și au cântat tot concertul, iar de pe scenă au primit un show total care a durat minute bune. Prestația celor de la Zdob și Zdub a început cu câteva melodii cunoscute care au încins publicul pentru ca la finalul concertului, alături de frații Advahov, să ducă spectatorii în extaz cu melodia care vorbește despre frăția româno-moldavă.

„Trenuțelul” a fost cel mai așteptat moment al serii, iar publicul a reacționat de la primele acorduri. Versurile au răsunat atât pe scenă cât și în public, dovadă că oamenii deja iubesc piesa.

Combinația etno-rock care a adus Republica Moldova în finala Eurovision este acum cea mai cerută melodie în concertele Zdob și Zdub. Într-un interviu acordat șansanews.ro, artiștii au povestit cum a luat naștere ”Trenulețul”.

Spectacol pe placul buzoienilor a oferit aseară și Orchestra Fraților Advahov. Buzoienii au încins hore și s-au bucurat de acordurile muzicii folclorice.

Și după o seară de distracție, cei peste 10.000 de spectatori au avut de înfruntat calvarul de pe șosele. Stațiunea Sărata Monteoru era plină de mașini, iar drumurile spre Buzău s-au blocat, fiind nevoie de intervenția polițiștilor.