Actualitate

(Video)”Acest drum parcă-i blestemat!”. A devenit cea mai periculoasă șosea județeană. Ce bilanț negru a stabilit

203 k este cel mai periculos drum județean! O treime din accidentele rutiere  înregistate pe drumurile județene din Buzău s-au produs doar pe această șosea. Mai mult decât atât, evenimentele rutiere s-au soldat cu decese sau victime în stare foarte gravă.

De la începutul anului, pe drumul județean 203K, tronsonul Mărăcineni –Săpoca, s-au înregistrat 6 accidente rutiere, dintre care jumătate cu consecințe grave.

Cel mai recent eveniment rutier s-a produs chiar seara trecută, la Potoceni.

Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate și l-a doborât. Localnicii spun că astfel de evenimente se tot repetă și cer măsuri rutiere suplimentare.

”Iarăși pentru a cincea oară în decurs de 2 ani am fost treziți în Potoceni în exact același loc de o bubuitură groaznică. De data aceasta n-au mai distrus mașinile vecinului de peste stradă acum a fost doborât efectiv stâlpul de electricitate din poarta noastră. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Nu știu ce mai așteaptă autoritățile care au în administrare acest drum care parcă-i blestemat să ia masuri de limitare a vitezei. Echipa de la electrica a venit a debranșat și a zbughit-o lăsând fără căldură mai multe locuințe”, a scris pe Facebook un locuitor.

Polițiștii recunosc faptul că tronsonul de drum județean a intrat în atenția lor din cauza numărului crescut de accidente rutiere produse în ultimul an și că, pentru limitarea lor, desfășoară în zonă mai multe acțiuni de prevenție.  

Ane Mari Vrapciu, purtător de cuvânt IPJ Buzău