Actualitate

(Video&foto) Nunta anului la Buzău! Fiul premierului Marcel Ciolacu și iubita sa și-au unit destinele

Sursa foto ANTENA 3 CNN

Un eveniment care a atras toate privirile, fiind supranumit ” nunta anului”, a avut loc astăzi la Buzău. Filip, unicul fiu al premierului Marcel Ciolacu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Iris Alexa Constantinescu, o tânără din Câmpulung Muscel. Cununia civilă a celor doi tineri a fost oficiată la Vila Albatros, din Parcul Marghiloman, de către primarul Constantin Toma. A fost un eveniment la care au luat parte familiile mirilor și prietenii foarte apropiați.

SURSA FOTO ANTENA 3 CNN

Tatăl mirelui, premierul Marcel Ciolacu a declarat că a avut emoții la ceremonia de astăzi. S-a declarat mândru de fiul său și de tânăra cu care s-a căsătorit. Pe de altă parte, șeful Guvernului a adăugat că speră ca fiul său să îl facă bunic cât mai curând.

SURSA video ANTENA3 CNN

După oficierea cununiei civile, a fost organizată o petrecere, într-un cadru restrâns, la o pensiune deținută de un apropiat al premierului Marcel Ciolacu. Invitații au fost atent selectați, fiind prezenți doar membrii familiilor, prieteni foarte apropiați și colegi de facultate ai mirilor.

Filip Ciolacu (24 ani) și proaspăta sa soție(23 ani) sunt studenți la Medicină, la Constanța.