Actualitate

(VIDEO&FOTO) Un nou protest pentru parcări. Buzoienii, chemați la discuții de primarul Toma

UPDATE: În jurul orei 17:15, discuțiile dintre delegația protestatarilor din Piața Dacia și primarul Constantin Toma s-au încheiat. Concluzia: rămâne așa cum s-a stabilit. Cu alte cuvinte, parcarea pe Bulevardul Unirii rămâne interzisă. Mai mult, edilul șef spune că buzoienii care locuiesc în această zonă au la îndemână diverse soluții pentru a-și lăsa autoturismele, fie în parcările marilor hipermarketuri, fie în locurile puse la dispoziție de autoritățile locale în preajma talciocului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Zeci de persoane protestează, la această oră, în fața Primăriei Buzău. Sunt buzoieni nemulțumiți de faptul că au rămas fără loc de parcare, după ce parcarea mașinilor pe marginea Bulevardului Unirii a fost interzisă.

Revoltați că nu au unde să își lase vehiculele, buzoienii au mers să ceară socoteală autorităților locale, pentru a doua oară în ultimele două săptămâni. O delegație a protestatarilor a fost primită la discuții de primarul Constantin Toma.

Buzoienii i-au propus primarului Toma ca măcar pe timpul nopții să fie lăsați să parcheze pe una din benzi sau să fie permisă staționarea timp de 15 minute. De asemenea, un alt buzoian a reclamat faptul că proiectul inițial prevedea parcări în spic pe Unirii, întrebând cum a fost promovat proiectul dacă acum se precizează că nu mai pot exista parcări. Rând pe rând, fiecare solicitare a buzoienilor a fost respinsă. Primarul a repetat: “Cât voi fi eu primar, nu se va mai parca pe Unirii“, pentru fluidizarea traficului și reducerea poluării.

Discuțiile continuă la această oră la sediul Primăriei Buzău, în timp ce în fața instituției, circa 50 de persoane își strigă nemulțumirile.

Autorul știrilor

Elena Petre

8 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Sa ne mobilizam la alegeri ca sa nu mai fie primar. Il doare in cot de oameni, de nevoile lor. Asa a facut si in Bazar, am fost in audienta, ne a promis ca ne rezolva problemele, dar n a facut nimic.

  • DE CE NU SE FAC PARCARI IN LOCUL PUNCTELOR TERMICE CARE E VIITORUL LOR , CE SE V A INTIMPLA CU ELE SE VOR DA LA BAIETI DESTEPTI ZICETI DOMN ARHITECT SEF VA ROG SA DATI COMENTARIU

  • Se circula bine pe Unirii, cu breteaua de la Mac, probabil si mai bine. Nu ne putem intoarce la blocaje.
    Pentru a elibera intersectia cu Balcescu, dreapta pe Democratiei si schimbarea sensului pe Mioritei

  • Esti un primar cum trebuie pentru oras,sa te duci dracu cu ideile tale cu tot. Ai nenorocit tot orasul, iar rezultatul e un mare dezastru. Din tot ce ai facut centrul e frumos,in rest, bani aruncati..cu bicicletele alea cine crezi ca merge?crezi ca vine lumea sa se duca la Vulcanii Noroiosi cu biciletele sa isi rupa gatu? Faceti drumurile cum trebuie, investiti in scoli,spitale,industrie,faceti locuri de munca..ati dat in cap la toata economia orasului,ai facut in asa fel incat sa mai mearga doar firmele tale si ale sugacilor de partid care ling si ei pe langa si pentru aia care dau spagi grele ca asa e mersul lucrurilor in tara asta

  • Don Primarele,de ce crezi că ai mai fi bun de primar încă în mandat acum când ai început să fi pe invers cu ce vor alegători. La anul te vezi cumva în parlamentul României că așa umbla zvonu prin capitala.

  • DE CE ESTE ASA DE CAPCAUN ACEST ARHITECT SI NU FACE DIN PUNCTELE TERMICE PARCARI CA SUNT CITE VA PE UNIRII VA ROG PUBLICATI ARTICOLUL

  • În locul parcării pentru autocare de la Kaufland mai bine se construia o parcare pe termen lung cu abonament pentru cei care locuiesc în zonă și nu folosesc mașina zilnic.