Actualitate

VILA ALBATROS DEVINE „ACASĂ” PENTRU ARTIȘTII BUZOIENI! Ce surpriză anunță Primăria

Buzoienii vor avea parte și în pandemie de concerte cu colinde și melodii îndrăgite, pentru toate categoriile de vârstă. Invitația vine din partea Primăriei care în colaborare cu Centrul Cultural Alexandru Marghiloman și Arată Artă lansează ”Live Nights”. Timp de două ore, buzoienii vor avea parte de sesiuni de muzică live transmise în direct, prin intermediul internetului.

Întregul eveniment va fi organizat la Vila Albatros, începând cu 19 decembrie. Acolo vor ajunge, în fiecare sâmbătă, cei mai cunoscuți artiști ai Buzăului precum Dora Gaitanovici, Bianca Mihai Maria Grosaru, Teo Gavrilă și alții , coordonați de regizorul Mircea Anghel.

Organizatorii spun că evenimentul se adresează tuturor buzoienilor care iubesc muzica bună și arta în general. Accesul la evenimentul online este gratuit.

”Live Nights este un proiect născut din dorința de a demonstra că Arta nu ucide, că ea trebuie să fie prezentă în casele și în sufletele noastre. Conceptul pleacă de la ideea de „acasă”, locul în care ne petrecem tot mai mult din timpul nostru. Iar „acasă” pentru noi a devenit Vila Albatros a lui Alexandru  Marghiloman. Arta se mută în casă, sufrageria devine studio de muzică, dormitorul sală de repetiții pentru teatru și dans iar biroul locul în care îți chemi prietenii și dezbateți probleme de zi cu zi ale vieții noastre artistice. Mircea Anghel vine cu un concept nou, nemaiîntâlnit, în care în fiecare sâmbătă, începând cu 19 decembrie 2020, orele 20:00, muzica, teatrul, dansul, vor fi prezente live în casele tuturor celor care simt nevoia de spectacol în viețile lor”, a spus Oana Matache, viceprimar al municipiului Buzău.

Cum suntem în plină pandemie, iar municipiul Buzău se află în scenariul roșu organizatorii dau asigurări că vor fi respectate toate restricțiile impuse, iar fiecare dintre membrii echipei artistice va fi testat cu 24 de ore înainte de fiecare eveniment.

Concertul live va fi difuzat pe pagina de Facebook a Primăriei Buzău.