Actualitate

VIOL PE CÂMP LA MOVILA BANULUI. Tânără de 27 de ani, batjocorită de 2 consăteni. Unul nu e la primul viol

O tânără din Movila Banului,  atacată și violată cu sălbăticie de doi indivizi. Unul dintre cei doi este recidivist, fiind condamnat tot pentru viol.

Totul s-a întâmplat vineri seară. Tânăra de 27 de ani mergea spre casă în momentul în care a fost observată de cei doi bărbați. Cum se lăsase deja întunericul iar femeia era singură, pe un drum agricol, bărbații, aflați într-un autoturism, s-au apropiat de victimă. I-au propus să întrețină relații sexuale cu ei însă cum tânăra i-a refuzat categoric s-au năpustit asupra ei. Profitând de femeia lipsită de apărare, bărbații au batjocorit-o și apoi au abandonat-o.

În cele din urmă, sesizați, polițiștii au demarat verificări. I-au depistat în scurt timp pe atacatori, doi bărbați de 21, respectiv 33 de ani, ambii din Movila Banului. Anchetatorii au mai stabilit și că bărbatul de 33 de ani se afla la volanul mașinii în momentul în care au acostat victima, deși buzoianul nu are permis de conducere.

Ținând cont de faptele pe care le-au comis, bărbații au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Unul dintre cei doi autori ai violului de la Movila Banului este recidivist, fiind condamnat în 2008 tot pentru viol.