Divertisment

VAL DE ARTIȘTI INFECTAȚI DUPĂ FILMĂRILE DE SĂRBĂTORI. Cine sunt cei confirmați până acum

Val de confirmări cu coronavirus în rândul artiștilor de muzică populară, după ce au participat la filmările unei televiziuni naționale, peentru o emisiune de Sărbători.

Boală răspândită printre artiștii de muzică populară, după ce s-au îngrămadit în platourile mai multor televiziuni, la filmările edițiilor de Sărbători. Mulți dintre ei nu au respectat nicio regulă de distanțare sau de protecție. Printre cei infectați se numără și îndrăgiții interpreți Maria Ghinea și Nicu Paleru, care au și fost împreună într-o emisiune. Artista a trecut prin momente extrem de grele.


Zeci de artiști au fost prezenți la înregistrările edițiilor speciale, unde nu s-au respectat regulile de distanțare. Artiștii s-au îmbrățisat, au facut poze în grup, ignorând cu desăvârșire regulile din pandemie. Îndrăgita interpretă Steliana Sima, în vârstă de 55 ani, a fost confirmată pozitiv la testul covid. Și Marian Haiducu` a fost testat pozitiv. Cântărețul a fost prin mai multe emisiuni tv și s-a fotografiat chiar cu Nicu Paleru, infectat și el.  

Etichete

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu