Actualitate POLITICĂ

VOT IMPORTANT ÎN ȘEDINȚA CONSILIULUI LOCAL MUNICIPAL DE SĂPTĂMÂNA ACEASTA. Se votează bugetul orașului Buzăului

Proiectul bugetului orașului Buzău, supus votului săptămâna aceasta. Joi, 22 aprilie, consilierii locali municipali sunt convocați în ședință ordinară pentru a dezbate proiectul privind modul în care vor fi împărțiți banii municipiului.  Modul în care se creionează cheltuirea banilor publici anul acesta a fost criticat de liberali și useriști. De altfel, liberalii au adus mai multe amendamente, de care speră ca puterea din Consiliul Local să țină cont la vot. 

Ședința în care va fi votat bugetul municipiului Buzău este programată joi. Proiectul a atras numeroase critici din partea Opoziției, încă de la momentul la care a fost lansat în dezbatere publica. Liberalii, dar si useriștii, au criticat  proiectul si modul în care  vor fi  împărțiți banii publici, anul acesta.

De pildă, liberalii au amendat, printre altele, faptul că prea mulți bani sunt direcționați către Gloria, echipa de fotbal a Buzăului, care nu a obținut nici performanțe notabile și nici nu poate accede în eșalonul superior. Liberalii spun că trebuie sprijinit sportul de masă, nu doar o echipă fără rezultate.

Si useriștii au criticat  proiectul bugetului, care, în opinia lor, nu ar fi în măsură să rezolve problemele reale ale orașului.

 Pe de altă parte, social democrații  au contracarat atacul Opozitiei, punct cu punct, spunând că proiecția bugetară este una realistă.

Ședința în care va fi votat bugetul municipiului Buzău este programata joi la ora 10.00

Etichete