Actualitate

Vrei un job mult mai bine plătit? Îți prezentăm cele mai noi oferte de angajare

Cu aproape 130.000 de joburi nou apărute în piață din martie și până acum, ultimele trei luni au adus o creștere cu peste 30% a numărului de oportunități pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă comparativ cu anteriorul trimestru.
Deși cele mai multe aplicări au fost înregistrate pentru joburile din turism, la Buzău, în continuare avem locuri de muncă în domeniul Horeca. Astfel, un cunoscut hotel din centrul orașului oferă salarii atractive pentru următoarele posturi: director economic,economist,manager restaurant,ospătar,bucătar șef,bucătar,recepționer, cameristă, muncitor necalificat pentru spălarea vaselor, instalator, zugrav, tâmplar și agent de securitate. Oferta completă, AICI.

În plus, pe site-ul AJOFM Buzău, ofertele actualizate cuprind 230 de posturi noi, în diverse domenii. Posturile disponibile care aparțin domeniului Horeca sunt de bucătari, ajutori de bucătari, cameriste, agenți de securitate sau barmani, iar pe lângă acestea, locuri de muncă bine plătite sunt disponibile pentru ingineri și economiști.