Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

ZECI DE CAZURI NOI DAR ȘI 3 DECESE ÎN RÂNDUL BOLNAVILOR COVID-19!

Crește, din nou, numărul buzoienilor diagnosticați cu COVID-19. Miercuri, 25 noiembrie, autoritățile anunță confirmarea a încă 77 cazuri noi de infecție cu coronavirus. Vorbim despre pacienți cu vârste cuprinse între 3 și 95 de ani. 16 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize iar 5 în unități sanitare din alte județe.

Județul Buzău ajunge la un total de 6175 persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei. 4679 s-au vindecat însă 158 de persoane și-au pierdut viața. 3 decese în rândul pacienților confirmați COVID-19 sunt raportate miercuri.

-DECES NR. 156: pacientă în vârstă de 79 de ani se prezintă la UPU  a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2 și transferată la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clinică este nefavorabilă și survine decesul. Comorbiditati: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, boală coronariană ischemică, bloc de ramură dreaptă major.

-DECES NR. 157: pacient în vârstă de 67 ani se prezinta la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testat și confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Râmnicu Sărat pe sectia ATI, unde survine decesul. Comorbidități: hipertensiune arterială, accident vascular cerebral sechelar (in antecedente).

-DECES NR. 158: pacientă în vârstă de 86 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este testată și confirmată cu SARS CoV-2, iar la scurt timp, survine decesul. Comorbidități: hipertensiune arterială, leucemie limfoida, glaucom, anemie.