Actualitate

ZECI DE OAMENI AȘTEAPTĂ LA COADĂ, ÎN FAȚA SEDIULUI POLIȚIEI! Care este motivul

Aglomerație în fața sediului Inspectoratului Județean de Poliție din strada Chiristigii. În fiecare dimineață, zeci de buzoieni așteaptă la rând, unii fără să poarte corespunzător masca de protecție impusă de pandemie și fără respectarea măsurilor de distanțare fizică de un metru și jumătate între persoane. Cei mai mulți dintre cei care așteaptă la coadă vor eliberarea cazierului judiciar astfel că, în ultimele zile, numărul solicitărilor în acest sens a crescut de la 124 , cât era media zilnică în luna aprilie, la 146 în primele zile ale lunii mai.

Coada se formează încă de la primele ore ale dimineții, fiind persoane care se așează la rând chiar cu câteva ore înaintea începerii programului.

Oamenii spun că nu trebuie să aștepte foarte mult pentru că totul decurge destul de repede.

În ultimel cinci zile lucrătoare au fost eliberate peste 700 de caziere, în medie, într-o zi fiind înregistrate aproape 150 de solicitări.

O creștere s-a observat, în ultimele zile , și în cazul eliberării certificatelor de integritate cerute de cei care vor susține examenul de titularizare.

Dacă în aprilie, într-un interval de cinci zile lucrătoare se eliberau 14 astfel de certificate, în luna mai, în același interval, au fost eliberate de șapte ori mai multe.