Actualitate

Zi de distracție pură la Buzău! În ce comună adrenalina va atinge cote maxime

Sursa foto- Soft Enduro Monteoru

Zi de distracție și adrenalină din plin în comuna Tisău, satul Izvoranu, acolo unde sute de pasionați ai motoarelor cu mulți cai putere se vor strânge pentru a parcurge un circuit extrem. Organizatorii sunt MotoStar Adventure & Federația Română de Motociclism care lansează invitația oricărui pasionat de extrem. Sute de persoane deja s-au înscris la „Cupa Regională Dumitru Ghe- Endurocross!”.

Mai exact, sâmbătă va avea loc o competiție ce poartă numele unuia dintre cei mai cunoscuți pasionați de sporturi extreme din regiune, Dumitru Gheorghe, mentor pentru mulți pasionați de motociclism.  Taxa pentru a participa la circuit este de 200 de lei, însă nu sunt vizați doar motocicliștii, accesul fiind permis și cu ATV sau QUAD.

Nu doar pasionații pot urmări cursa plină de obstacole, invitația fiind lansată pentru toți buzoienii care sunt curioși să observe desfășurarea unei cupe regionale de motto.

„Clubul sportiv MotoStar Adventure din Buzău va organiza în data de 21 Octombrie 2023 -Cupa regională Dumitru Ghe- Endurocross! Fie că veți participa la concurs sau doar veți admira concurenții, nu ratați ocazia de a face parte dintr-o zi plină de aventura, adrenalina și distracție pură”, au transmis organizatorii pe Facebook

Sursa FOTO-Soft Enduro Monteoru

Zeci de postări au fost urcate pe Facebook și de cei care vor participa la cupă și care îl admiră pe mentorul lor.

„Sambata 21/10/2023 la orele 10…10:30 se va da startul Cupei Regionale Dumitru Gheorghe de pe traseul de la Izvoranu(TISĂU) intr- o noua configurație marca Nea Gica! Va asteptam in număr cat mai mare pentru a fi alături de veteranul, antrenorul, mentorul si parintele nostru si al sportului cu motor care nu s-a lasat învins de vârsta generoasa si menține in viata ceea ce i-a placut si a dezvoltat in cariera sa! Va mulțumim si va astept”, a transmis un pasionat motto pe pagina sa de Facebook

Programul evenimentului este următorul:

 21 Octombrie 2023
8:30 – 9:30 Inscrieri MOTO
10:00 – Briefing
10:30 – Start Moto
13:00 – Premiera MOTO
13:30 – 14:30 Inscrieri ATV-QUAD
14:30 – Briefing
15: 00 – Start 4 roti
17:30 – Premiera ATV-QUAD