Divertisment

ZIUA FEMEII, SĂRBĂTORITĂ LA RADIO FOCUS FM

Săptămâna aceasta debutează cu Ziua Femeii. Această zi, 8 martie, este o oportunitate pentru a sărbători actele de curaj şi determinare întreprinse de femei obişnuite, care au jucat un rol extraordinar în istoria propriilor ţări şi comunităţii. Este o zi în care fiecare femeie primeşte un gând bun şi o urare frumoasă de la cineva drag. Femeia, în calitatea sa soţie, de prietenă, colegă sau mamă este astăzi în centrul atenţiei. Şi cum orice gest contează, doamnele se bucură din plin astăzi de orice cuvânt frumos, orice floare şi urare.

La mulţi ani, femeilor! Programele Focus Fm de astăzi răsună de muzică românească, veselie şi dedicaţii pentru sărbătorite. Focus Fm vă încântă cu un program special de sărbătoare. Ne puteți recepționa pe frecvențele următoare: 93.8 fm Buzau, 104.7 fm Rm. Sarat, 97.0 Vrancea, Braila si Galati, 92.9 fm Ialomița.

Suntem online pe http://www.focusfm.ro/

Sărbătorită pentru prima dată la 28 februarie 1909 în New York, în amintirea marşului celor 15 mii de muncitoare care cereau o plată mai bună, condiţii mai bune de lucru şi dreptul de vot, Ziua Internaţională a Femeii a intrat în cultura mai multor ţări din Europa, şi în special a celora din fostul bloc sovietic. Acum, în multe locuri din lume sărbătoarea şi-a pierdut semnificaţiile politice şi a rămas doar o ocazie de a celebra dragostea pentru femei, ca şi de Ziua Mamei sau de Ziua Îndrăgostiţilor. În alte zone însă, temele privind drepturile femeilor, eliminarea violenţelor şi a discriminării de gen, propuse de ONU, atrag mai mult atenţia şi solicită acţiuni cu impact economic, politic şi social mai puternic.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

Mica Publicitate