Alertă Coronavirus Buzău

ZIUA ÎN CARE ROMÂNIA A TRECUT DE 40.000 DE NOI ÎMBOLNĂVIRI CU CORONAVIRUS. Buzăul are 23 de cazuri noi

23 de cazuri noi de coronavirus, raportate în ultimele 24 de ore, în Buzău dar și două decese în rândul bolnavilor de COVID-19. Un tânăr de 37 de ani dar și un bătrân de 82 de ani, au murit infectați cu coronavirus.

Raportarea autorităților de sănătate publică arată că în acest moment, Buzăul a ajuns la un total de 1041 de cazuri de COVID-19. 23 dintre bolnavi sunt în ultimele 24 de ore. Sunt buzoieni de toate vârstele, de la copii de 2 ani până la bătrâni de 80 de ani, care au fost internați în spitalul din Rm.Sărat și la Spitalul Județean. Printre aceștia se numără și o asistentă de la Spitalul CFR. Fiind al treilea cadru medical infectat din acest spital, Direcția de Sănătate Publică va declara focar de boală și aici, cel de-al 16 –lea activ în acest moment, în județul Buzău.

Din totalul celor 1041 de cazuri înregistrate la Buzău de la debutul pandemiei, 616 buzoieni infectați s-au vindecat, însă sunt și 30 care au murit.

La nivel național, se înregistrează miercuri un nou record al cazurilor de coronavirus. Autoritățile raportează la nivelul întregii țări, pentru prima dată de la debutul pandemiei un număr de 1030 de cazuri noi de COVID-19 și 27 de decese,  în rândul bolnavilor infectați cu coronavirus.