Actualitate

Motocicliștii au dat o nouă față căsuțelor pentru orfani de la Râmnicu Sărat. Vezi cine și-a donat chitara, în scop umanitar, pentru această acțiune!

Membrii clubului Bikers for Humanity Romania au renovat locuințele de tip familial în care trăiesc, la Râmnicu Sărat, peste 60 de copii instituționalizați.

Lucrările, încheiate week-end-ul acesta, au inclus betonarea curților, reparații și văruieli de pereți exterior, amenajare de spații verzi și reparații la acoperișuri.

Motocicliștii care au primit sprijin specializat de la unul dintre sponsori, și anume diriginți de șantier trimiși de proprietarul unui complex rezidential din București, s-au ocupat și de modernizarea băilor, de amenajarea locurilor de joacă și de reabilitarea copertinelor din spatele celor cinci case.

Investiția a fost de circa 60 000 de euro și a provenit din donații, din licitații organizate cu sprijinul unor vedete, dar și din sponsorizări. De pildă, Nelu Dumitrescu, liderul trupei Iris, și-a donat chitara pentru a fi valorificată la licitația pentru strângerea de fonduri destinate reparațiilor de la căsuțele de tip familial.

În cadrul aceluiași proiect, a fost înlocuit mobilierul, acesta fiind donat de un gigant de pe piața mondială a producției de mobilier casnic.