Actualitate POLITICĂ

A APĂRUT UN NUME PENTRU FUNCȚIA DE PREFECT. Surse din mediul politic îl dau drept șef la Casa Albă pe un tânăr om de afaceri (VIDEO)

PLUS susține un om de afaceri pentru funcția de prefect al județului. Este vorba despre Silviu Iordache,  o figură discretă. Potrivit unor surse de la vârful PLUS central, varianta cu Iordache prefect ar fi fost recomandată de un prieten comun al acestuia și al lui Dacian Cioloș, șeful partidului.
Nominalizarea lui Silviu Iordache pentru funcția de prefect vine după un  lung șir de ezitări din partea conducerii  PLUS, care a cerut, în fiecare zi, CV-uri din partea organizației județene.

În mediul de afaceri, Silviu Iordache este cunoscut drept proprietarul unei afaceri cu panouri solare, unitatea de producție aflându-se la câțiva kilometri de Buzău. În urmă cu câțiva ani, într-un interviu pentru emisiunea Business 2 B de la Focus Tv, Silviu Iordache a povestit cum și-a construit afacerea:

Numirea lui  Iordache în funcția de prefect nu a fost făcută încă în ședința de Guvern.

În acest moment, la vârful Prefecturii Buzău se află un singur om cu putere de decizie. Este vorba despre Marieta Boloș, șefa femeilor liberale din Buzău, care a fost numită în funcția de subprefect, săptămâna trecută.

Rămân libere încă postul de prefect, pentru care, iată, avem în sfârșit, un nume, și cel de-al doilea post de subprefect.